Hösten och massor av doftljus


Inlägget är i samarbete med Doftriket

 

Idag har jag bytt ut blommorna i lägenheten emot lite höstigare färger och ett par doftpinnar fick komma fram också, är så himla nöjd över hur fint det blev! Jag har redan börjat fylla min lägenhet med massor av doftljus inför hösten, det mysigaste som finns är att komma hem från jobbet, tända massor av ljus och koppla av i soffan med en kopp chailatte eller bubbel om man vill lyxa till det lite extra på helgen. Gärna en bra serie till det med!

Mina absoluta favoriter när det gäller ljus är Yankee candle doftljus och Woodwick doftljus, dock är jag ganska tråkig av mig och har bara testat en doft av varje märke så denna gången har ska jag få testa på lite nya dofter, nämligen Clean cotton och Fruit temptation. Ljuset ifrån Woodwick kommer att passa in så bra nu när jag har höstpreppat lägenheten med lite mörkare färger. Visste ni att Woodwick’s ljus har ett speciellt ljud när man har det tänt? Det låter lite som en brasa, så himla mysigt!

En lite rolig grej är att när jag fyllde 18 så fick jag mitt första lilla Yankee candle ljus i födelsedagspresent och det var då i doften Pink Sands som jag fortfarande är helt beroende av, det doftar verkligen jättegott så varje gång jag tände det hade jag det knappt tänt i mer än 10 minuter för att jag inte ville slösa på det, det höll fram tills jag fyllde 20 haha! Nu vet jag faktiskt inte hur mycket pengar jag spenderar på ljus med tanke på att jag tänder ljus varje kväll men jag köper bara ifrån Yankee Candle och Woodwick pga kvalitén, det är verkligen värt det! Folk som kommer på besök hos mig frågar alltid vad det är för ljus jag har, det gör verkligen skillnad på mysfaktorn hemma med rätt ljus!

Tänk vad fint det blir med det röda Woodwick ljuset till blommorna och doftpinnarna! 

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *