Fest med cirkustema

Igår var jag och Erica bjudna på 20-årsfest med Circustema, hon kom hem till mig vid 1 och då började vi fixa oss iordning lite innan vi beställde mat hem, fortsatte att fixa oss och sen förfestade vi lite innan vi åkte hem till Tindra som hade tillställningen. Tycker det är så himla kul när man är några tjejer som sminkar sig och fixar håret tillsammans, trots att det alltid blir kaos med saker överallt hehe.

Det var iallafall jättetrevligt på festen och nästan alla var utklädda, jag och Erica slängde bara på oss tigeröron bara för att passa in litegrann i temat iallafall, jag hatar verkligen att klä ut mig vanligtvis. Tindra hade gjort supergoda shots med daim och någon på jordgubbsgodis samt jelloshots. Det var nästan farligt gott! Vid 1 tiden begav vi oss in emot stan för att gå ut en runda men det var så extremt mycket folk så vi orkade inte ta oss in på nattklubben och gick då till Stars istället där vi tog en drink med Amanda och Bella.

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på podden Forni & Hamilton, den är så himla fin! Just i detta avnittet jag lyssnar på pratar de om olycklig kärlek. Rekommenderar den verkligen om ni behöver fler poddar att lyssna på! ♥

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *