En bra start på veckan!

Denna veckan har börjat riktigt bra, jag har hunnit med massor av jobb och även haft tid att umgås med Julia och Erica. Igår mötte jag upp Julia efter hennes körlektion för att luncha tillsammans, efter det var jag och handlade lite nytt till lägenheten, bla nya blommor som är lite mer höstiga (de ni såg i förra inlägget).

Idag kom Erica till mig vid 1 tiden då gick vi och åt lunch på stan följt av lite shopping, vi letade bla efter utklädsel att ha till helgen då vi är bjudna på en fest med tema Circus. Det ska bli riktigt kul! Efteråt gick vi hem till mig igen och bokade en 24 timmars kryssning tillsammans den 13-14 oktober, ser såå fram emot det!

Nu ligger jag i soffan och kollar på paradise hotel, tycker faktiskt att denna säsongen är riktigt bra hittills tillskillnad från de 2-3 senaste säsongerna. Det ska bli sjukt spännande att se temptation Island med som har premiär den 1 Oktober! Jag tänkte göra mig en chailatte nu, fortsätta kolla serier halva kvällen/natten och njuta av att ha sovmorgon imorgon. Godnatt! ♥

Share:

0 comments so far.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *